woensdag 9 november 2011

Urban Decay NAKED Palette

Mijn nieuwe aanwinst... Zoals jullie weten ben ik een weekje met school weggeweest naar Parijs. Ik ben dus ook naar de Sephora geweest, en zag dit palette daar al liggen. De eerste keer vond ik hem supermooi, alleen hij leek me kleiner dan ik normaal gesproken had gezien. Uiteindelijk hebben ik én een vriendin van mij hem allebei gekocht! Vandaag een review hierover. (ik weet dat er al veel reviews over zijn verschenen, maar ik wilde hem toch nog even laten zien :P)Dit is het dan... Nog helemaal in de verpakking!


Op de achterkant staan de kleuren. Superleuk!En dit is het palette dan... Hij voelt heel erg zacht aan! De letters staan er in het goud op. Wat een luxegevoel!


Aan de bovenkant staat ook nog Urban Decay.


Vanbinnen staat er ook NAKED afgedrukt. Handig dat er een spiegel bij zit! Hierdoor is hij supermakkelijk om mee te nemen. Nouja, hij is wel gemaakt van karton, dus heel snel meenemen zal ik hem ook niet...


De eerste zes kleuren: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked.


Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked

Ik vind dat de kleuren superpigment hebben, behalve Naked en Buck. Dit zijn de enige matte kleurtjes. Jammer dat deze moeilijk veel kleur afgeven! Maar als wenkbrauwkleur kun je ze super gebruiken!


En de tweede helft van het palette: Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal


Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

Zoals je ziet komt hier echt heel veel pigment vanaf! Dit zijn supermooie kleuren voor in je crease. Ze zijn allemaal goed gepigmenteerd en brokkelen niet.Ook zit er nog een kleine primer potion bij. Ik heb deze al in een travel size, en ben er erg tevreden over. Ook heb ik hem in fullsize maar dan in de kleur eden.


De applicator is een beetje schuin.


En als laatste zit er een kwast bij. Dit is een normale oogschaduwkwast. Hij is heel erg zacht en brengt de kleuren makkelijk aan. Hij heeft alleen wat moeite bij de kleur Half Baked, maar deze kleur breng ik dan natuurlijk aan met een andere kwast.


Aan de 'steel' staat ook Urban Decay en Shadow. De kwast voelt echt zwaar aan! Er vallen ook geen haren uit.

Ik ben super blij met dit palette en hij kostte €40,-. Een hoop geld, maar hij is het zeker waard!

Liefs,
Daphne

4 opmerkingen:

 1. Dit is echt een fantastisch palette! Goed dat je deze gekocht hebt. In NL is hij zo moeilijk te krijgen. Samen met ammo zijn dit mijn favoriete palettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil al zo lang die palette. Spijtig dat je het in België nergens kunt kopen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het urban decay naked pallette ook laatst in mijn handen gekregen. hij is echt geweldig je kunt er zowel looks mee maken, kan niet wachten tot je ond en misschien een paar laat zien.
  PS wat rot voor je dat je al je bloglovin followers bent kwijtgeraakt, ik heb je gevolgt op bloglovin, misschien dat je mij terug wilt followen? :)

  BeantwoordenVerwijderen