zaterdag 12 november 2011

LUSH Kerstproducten!

De kerst komt er weer aan, en heel veel merken hebben allemaal kerstcollecties! Zo ook LUSH. Ik heb nog nooit eerder iets van LUSH gehad, maar nu ik weet hoe deze producten zijn ga ik er zeker vaker heen!
Ik heb vandaag een review voor jullie over 4 producten van de kerstcollectie. Lees snel verder wat ik ervan vind.












We beginnen met de Bûche De Noël. Dit is een gezichtsscrub en tegelijkertijd ook een cleanser. Er zitten stukjes amandel in, die ervoor zorgen dat het een scrub is. Ook zit er kaolin klei in. Dit product zorgt ervoor dat vuile deeltjes op je gezicht verdwijnen. Ook zitten er ingrediënten in die ervoor zorgen dat je huid extra verzorging en extra vitamines krijgt.




De scrub ruikt een beetje naar amandel, maar ook naar bitterkoekjes. Het is een geur waaraan je echt moet wennen. Toen ik het de eerste keer rook vond ik het serieus gewoon vies. Maar nu ik het vaker gebruik begin ik het lekker te vinden. Het is een hele aparte geur.


Je hebt echt maar heel erg weinig nodig van dit product. De grootte van een doperwt is al genoeg voor je hele gezicht. Dit product is dus erg zuinig in gebruik. Je moet hem met vochtige handen aanbrengen in een draaiende beweging. Spoel het af met lauw water, en dep je gezicht droog. Je huid word er superzacht van, en word ook nog eens schoon.

De Bûche De Noël kost €9,95 per 100 gram.




Dan komen we nu aan bij de zeepjes! Angels Delight is een hele bekende zeep. Je kunt hiermee je handen wassen, maar je kunt hem ook onder de douche gebruiken. Het is een hele vrolijke zeep, die me echt aan kerst doet denken door de sneeuwvlokjes die erin zitten.



De zeep ruikt echt heerlijk! Je moet hier ook van houden, maar ik denk dat de meeste mensen hem lekker vinden. Hij ruikt heel erg zoet, en de geur komt van mandarijn en zoete sinaasappel. Ook ruikt hij lekker fris!


Wanneer ik hiermee mijn handen was dan voelt het lekker zacht aan, maar als ik de zeep eraf spoel dan voelen mijn handen heel erg stroef aan. Wel blijft de geur lang hangen, en je handen voelen zacht aan. Dat stroeve gevoel verdwijnt gelijk wanneer je je handen afdroogt. Hij schuimt niet zo veel als je je handen wast, maar onder de douche doet hij dat wel.

Angels Delight kost €4,50 per 100 gram.




En dan nu het tweede zeepje. Dit is Northern Lights. Hij is echt fluorgeel van kleur! Hij valt heel erg op in je badkamer en is fijn in gebruik. Hij valt niet alleen heel erg op, maar hij ruikt ook nog eens heerlijk. De geuren die je ruikt zijn dennen, citrus en cypressen.


Net zoals de Angels Delight zeep schuimt deze onder de kraan niet heel erg veel. De geur blijft ook goed hangen. Ook is het zo dat bij deze zeep je handen een beetje stroef aanvoelen.

Northern Lights kost €5,95 per 100 gram.




En dan komen we als laatste aan bij deze vrolijke bubblebar (die helaas een beetje stuk is...). Deze bubblebar heet Superstars. Echt heel erg leuk dat er een grote ster op staat. Hij ruikt heel erg lekker zoet!


Hij voelt heel erg kruimelig aan, en wanneer je een klein stukje neemt kan je die zo verkruimelen. Dit is ook de bedoeling wanneer je hem in bad doet. Je hebt de helft nodig per keer.


Ik heb hem nog niet gebruikt, maar vanavond (of morgenochtend) ga ik een helft gebruiken! Hij ruikt in ieder geval heel erg lekker zoet, een beetje naar snoepjes en aardbeien. Ik heb wel een klein stukje in een bakje water gedaan, en de bubblebar loste goed op.

Superstars Bubblebar kost €4,50.

De LUSH producten liggen al in de winkel! Ze zijn alleen deze winter tekoop, dus als je favorieten hebt...

Liefs,
Daphne

8 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Ik heb nu al zin om ze te gebruiken..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk er ook naar uit om ze te gebruiken!
    Lush is echt zo'n tof merk :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een herlijke spulletjes zeg. Ik vind de kerst collectie van Lush echt helemaal fantastisch, ga zeker nog wat stuffies inslaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow, wat een fantastische spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I love Lush!
    het is allemaal zo mooi!
    die zeepjes zien er echt mooi uit!
    en die scrub lijkt me ook echt lekker,
    alhoewel ik geen scrub voor mn gezicht gebruik.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Buche de Noel vind ik ook erg fijn. Je moet er wel even de tijd voor nemen. Maar hij maakt mijn huid echt heel erg zacht. Leuk die zeep met de sneeuwvlokjes. En van de bubblebars ben ik ook fan! Zelf heb ik Christmas eve bubblebar van Lush. Die moet ik nog gebruiken. Misschien bewaar ik hem wel voor kerstavond ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeh, dat ziet er allemaal erg goed uit! Fijne reviews.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het er eerlijk gezegd niet super uitzien..

    BeantwoordenVerwijderen