woensdag 25 januari 2012

Teeez Boudoir Secrets review 1!

Ik ga twee artikelen behandelen aan de nieuwe Boidoir Secrets collectie van Teeez Cosmetics! Ik vind dit zelf een hele leuke collectie en heb dan ook een aantal producten voor jullie getest. Vandaag behandel ik de mascara's en de oogpotloden.
Laten we beginnen met de drie eyeliner pencils, dus de oogpotloden. Er zijn in totaal 12 kleuren, waarvan ik er drie heb getest. Ik vind de verpakking er echt heel erg vrolijk uit zien. Het is een beetje een kitsch, maar toch ook een chic en romantische opdruk.


Ik heb de oogpotloden in drie kleuren, 12 Sexy, 09 Rebel en 08 Outta Control. Ze gebruiken bijna altijd deze namen, dus heel erg origineel is dit niet. Ook beloven ze dat de oogpotloden waterproof zijn. And that's right! Ik heb ze getest in Duinrell in het Tikibad, dus door alle glijbanen heen. Aan het eind (dus na rond 4 uur zwemmen) zat het oogpotlood nog steeds op mijn waterlijn! Zeker weten waterproof dus.


Hier de swatches. Zie je de aparte glans van Outta Control en Rebel? Ik heb Outta Control ook in deze look gebruikt! Ondertussen zitten Sexy al in mijn dagelijks bakje en misschien dat dit wel een holy grail is... Ze geven ook super veel kleur af, maar als ze eenmaal op je ogen zitten gaan ze er ook niet meer vanaf. Behalve met make-up remover dan :)

De Bold Eyeliner Pencils kosten €4,79 per stuk.


Op naar de twee mascara's. Ik heb een volume mascara en een waterproof mascara. Je hebt ook nog een lengte mascara verkrijgbaar.


De waterproof mascara heet 06 Sexy en is zwart. Hij is wel waterproof, dus dat hij niet uitloopt, maar hij verdwijnt wel een beetje tijdens het zwemmen. Tegen een regenbui kan hij zeker wel! De volume mascara heet 03 Free en heeft een beetje een groene kleur. Niet echt een mascara voor elke dag zou je denken. Heel erg veel volume zie ik niet echt in deze mascara, wat ik toch een klein beetje jammer vind. De borstel vind ik daarin tegen wel weer heel fijn werken!


De borstel van de volume mascara


De borstel van de lengte mascara.


Hier heb ik een laagje op van de volume mascara.


Hier heb ik twee laagjes op van de volume mascara. Ik zie eigenlijk nauwelijks verschil...


Hier heb ik een laagje van de waterproof mascara op.


Hier heb ik twee laagjes van de waterproof mascara op. Ik merk dat hij een beetje plakkerig is, omdat mijn wimpers aan elkaar blijven plakken, en het scheiden nogal moeilijk gaat.

Ik ben best tevreden over de mascara's, ik vind het ook leuk dat er eens een merk komt met gekleurde mascara's. Het is waarschijnlijk niet iets wat je dagelijks gebruikt, maar wel leuk voor aparte looks!

De Boudoir Mascara's kosten €6,79 per stuk. Klik hier voor de verkooppunten van Teeez Cosmetics.

Liefs,
Daphne

1 opmerking: