dinsdag 1 november 2011

Tutorial daily make-up

Ik vond het wel weer eens tijd voor een make-up tutorial, en dat is deze keer mijn dagelijkse look geworden. Ik wissel veel af met oogschaduwlooks, maar vaak blijf ik toch bij de bruintinten. Dit is mijn favoriete look daarvan! Kijk snel verder hoe ik hem gemaakt heb.




Dit zijn de spulletjes die ik allemaal voor de look gebruikt heb (ik ben de blush er vergeten op te zetten!).




Ik leg de tutorial uit met behulp van de nummers 1 t/m 5, van de oogschaduws hierboven.


We beginnen met een primer. Ik gebruik de Urban Decay Primer Potion in original. Deze zorgt ervoor dat mijn oogschaduw intenser word, goed op zijn plek blijft zitten en niet in lijntjes trekt.


Daarna breng ik een highlighter (1) onder mijn wenkbrauw aan, en een bruine kleur in de crease en buitenste ooghoek (4).


Daarna breng ik een lichte kleur (3) aan op mijn bewegend ooglid met in het midden tot de buitenste ooghoek een iets lichtere bruine kleur (2).


Ik breng hierna de donkerbruine kleur (4) aan onder mijn onderste wimperrand. Deze vervaag ik een beetje met mijn vinger.


Ook mijn binnenste ooghoek moet wat glittertjes krijgen, en daar breng ik een hele glitterige kleur (5) aan. Deze stap sla ik over voor de echte schoollook, anders vind ik het net wat too much. Ik gebruik dan nummer 1 in de binnenste ooghoek.


Een gelliner boven mijn wimperrand en een potloodlijntje op mijn waterlijn.


Mascara... En je bent klaar!


Nog even een fullface foto. Ik gebruik normaal gesproken ook nog een blush, maar die ben ik denk ik vergeten :)

Wat vinden jullie van deze look? Is het een duidelijke uitleg?

Liefs,
Daphne

6 opmerkingen: