dinsdag 27 december 2011

LUSH After Christmas Sale!

Elk jaar na de kerst heeft LUSH een sale met alle kerst en winterproducten! Je krijgt dan maar liefst 50% korting op ALLE winterproducten, zoals bijvoorbeeld de snow fairy douchegel of de snowcake zeep. Dit geld in alle filialen van LUSH, maar ook op de website.
Op alles wat je op deze foto's ziet krijg je 50% korting! Deze actie geldt vanaf vandaag t/m uiterlijk 6 januari. Het kan natuurlijk ook zijn dat alles dan al uitverkocht is, want op = op. Ik heb wel een wishlist, maar ik denk niet dat ik iets ga bestellen. Alhoewel, de korting is wel heel erg fijn... Dit is mijn wishlist:

Snow Fairy douchegel 100gr €5,95
Northern Lights zeep 100gr €5,95
Snowcake zeep 100gr €6,55
Snowglobe zeep 100gr €4,50
Superstars bubblebar 100gr €4,50

Samen €23,07 , maar nu €11,53! Ik zou ook heel graag de Buche de Noel nog willen, maar omdat ik deze nog heb en hij is zo zuinig doe ik hem toch maar niet. De Northern Lights zeep van mij is bijna op! Je ruikt hem altijd ontzettend wanneer je de badkamer in komt, maar het is wel heel erg lekker. Ik heb ook nog een stuk Angels Delight zeep, maar daar doe ik nog heel erg lang mee. De Superstars bubblebar van mij is al half gebruikt. Lees hier de review van al deze producten.

Gaan jullie iets bestellen/kopen bij de LUSH Christmas sale?

Liefs,
Daphne