zaterdag 4 december 2010

Mijn Verzorgingsproducten

Haaai!

Vandaag weer een artikel met wat spulletjes uit mijn stash. Deze keer mijn verzorgingsproducten! Klik op Meer... om verder te lezen!


Andrelon Laagjes Accent Serum, Got2B Haarspray, Gliss Kur Haarspray, Keune Blend Volume Haarspray, L'Oréal Expert Haarspray Krullen. Ik gebruik mijn haarspulletjes wel vaak, maar niet elke dag...

Fa Purple Passion Deo, Hema Scrub Cream, L'oréal Expert Haarmasker, Dr. Van der Hoog Face Wash, Etos Zuiverende Dagcrème. De dagcrème, facewash en deo gebruik ik dagelijks. De scrub van de hema en haarmasker zijn nog helemaal nieuw...
Nivea Visage Young Scrub, The Body Shop Shea Body Butter, The Body Shop Shea Body Scrub, The Body Shop Shea Shower Cream. Ook hier is de nivea scrub nauwelijks gebruikt. De body scrub en body butter zijn al half leeg. Die producten zijn echt super fijn. Deze shower cream gebruik ik ook niet heel erg veel.
Vaseline Aloe Fresh Body Gel, Fa Royal Jelly Shower Cream.
En dit is de binnenkant :). Er zit in beide potten nog maar een klein laagje. Helaas ben ik een dagcrème van yves rocher vergeten erop te zetten, want die lag op mijn bureau... Daar komt nog wel een review over! Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en als je nog reviews over producten wil zien, zet dat dan bij de comments! Dan komt er ook zeker weten een review over!

'Xxxxx Daphne