zondag 5 december 2010

Sinterklaas spulletjes!

Haai!

Hebben jullie thuis ook sinterklaas gevierd? Wij in ieder geval wel. Ik heb een super leuke avond gehad, en ik heb ook een aantal cadeautjes gekregen. Ik heb er foto's van genomen, en binnenkort komen er dus ook nog reviews over :) Klik op Meer... om verder te lezen!


Hier zie je een beetje een overzicht van alles.


Ik heb deze 1000 stukjes comic puzzel gekregen. Ik heb er ook al 2, maar ze zijn zo grappig :) Deze heet At The Gym, ik heb ook nog wintersport en zwembad. Weet de naam alleen niet meer.


Dit vind ik het allerleukst, Eau de Zwitsal. Ik zag een aankondiging bij het kruidvat, en dacht, die moét ik hebben! Hij ruikt zoooo lekker! Altijd als ik bij het kruidvat ben moet ik even ruiken. Maar nu kan ik natuurlijk aan mijn pols ruiken. Echt waar, hier had ik zo'n zin in! En er zit 95 ML in, super veel dus.
En dan dit schattige armbandje met allerlei Hollandse bedeltjes eraan. Ik heb zelf al een pandora armband, die precies om mijn pols past. Ik heb hele smalle polsen. Dus ik denk dat ik de bedeltjes aan mijn pandora doe :). Maar voor de rest echt supercute!


En dan dit, stampy designs van essence (01 Have fun!), nummer 2 heb ik ook en natuurlijk het stempelsetje. Essence Nail Art Striper in de kleur zilver. Hij heeft verder geen naam of nummer. Gewoon zilver. En als laatste Essence Stampy Polish. Dit is speciale dikkere nagellak waardoor het stempelen makkelijker gaat. Allemaal nail art dus!


Ook heb ik 3 hema pennetjes gekregen van de Jip&Janneke collectie. Echt superlief! Je kan de dopjes ook nog wisselen, maar zo zat het in de verpakking. Eigenlijk vind ik het zo wel oké. En we hadden ook lootjes getrokken. Mijn vader had mij, en ik had op mijn lijstje een micro sd kaartje voor mijn mobiel opgeschreven. En tadaaa... Ik heb er een 8 gb. In mijn mobiel past maximaal 16 gb, maar 8 is ook meer dan genoeg!

Dit zijn eigenlijk al mijn cadeautjes. Ik had zoiezo veel minder verwacht, dus echt een leuke verrassing! Ohja, voor als het je opvalt, de foto's zijn vanmiddag gemaakt. Dat komt omdat we het gisteren gevierd hebben, vanwege toetsen en huiswerk enzo :) Maar wat hebben jullie eigenlijk gekregen??

Xxxxx Daphne

1 opmerking:

  1. HEE!
    Super leuke site is dit! Ik kijk er elke dag op!
    Ik heb een parfum + soort deo gekregen, tijdschriften, zelfde armbandje als jij hebt :D Van de Blokker! Hihi! Verder heb ik een etui gekregen van NEWME, maar wilde eerst het etuitje maken die al eerder op je site stond, maar deze is wit met zilver en helemaal leuk! OJAA! ik heb ook nog 3 boeken van mijn broer gekregen (allemaal van rond de 400 blz...):P En ook nog een Oilily portemonnee! Dat was het:D:D Echt suuuuuper leuk allemaal!! Go Girl! Ga door met deze leuke site:D

    Liefs van Inge

    BeantwoordenVerwijderen