maandag 6 december 2010

Verveeltips!

Haaai!

Ik heb lekker wat tips verzonnen voor jullie, voor als je je gaat vervelen in de kerstvakantie. Ik ben er vroeg bij! Maar dat komt ook omdat vandaag gewoon de kerstboom al op school stond. Het is net sinterklaas geweest! Wacht dan gewoon even een weekje.. Oke, ik dwaal af. De tips. Ik heb er voor nu 5 verzonnen, maar er komen er zeker nog meer! Ik haal ze onder andere uit boeken, maar de meeste verzin in zelf :) Klik op Meer... om verder te lezen!

1. Kerstkaarten maken!
Nu heb je de kans om je eigen kaarten te maken! Koop een aantal spulletjes, zoals papier, stiften en gelpennen. Ga lekker los, en tekenen maar! Je kan natuurlijk ook plaatjes van internet uitprinten, en die erop plakken...

2. Kerstballen schilderen!
Jaah, it's almost christmas! Dus een boom zonder kerstballen kan niet. Koop witte of doorzichtige kerstballen, en teken erop met watervaste stift. Dat geeft een superleuk effect!

3. Maak je eigen chocolademelk, en steek de kaarsjes aan!
Maak het gezellig in huis, steek bijvoorbeeld de kaarsjes aan. Ook heb ik een handig receptje voor lekkere eigengemaakte chocolademelk. Die zet in onderaan het artikel.

4. Maak een foto-collage!
Print leuke foto's van vriendinnen uit en knip plaatjes uit tijdschriften. Knip ze daarna netjes uit, en plak ze op een stuk karton. Deze kan je als je klaar bent aan de muur ophangen!

5. Youtube Rocks!
Zoek DIY filmpjes op op youtube. Daar staan echt zoveel leuke filmpjes op! Bijvoorbeeld armbandjes en andere leuke spulletjes. Allemaal lekker goedkoop, en ook nog eens leuk om te doen!

Ik heb het recept van tip 3 helemaal uitgeschreven. Als jullie daar nog vragen over hebben, maak ik er wel een apart artikel over :)

RECEPT CHOCOLADEMELK
Nodig: Melk (het liefst halfvolle), melk chocolade euroshopper. Giet eerst in een mok melk, doe hem niet al te vol! Pak daarna 8 stukjes van de chocola, en breek die weer in hele kleine stukjes. Doe de chocola in de melk, en dek de mok af met magnetronfolie. Doe de mok eerst 30 seconden in de magnetron, en roer het daarna goed door. Maak de chocola los van de bodem met een lepeltje. Doe de mok nu 1 minuut in de magnetron, en roer dan weer. Daarna nog 1 minuut in de magnetron, en tadaaaa... Klaar! Daar is je lekkere eigengemaakte chocolademelk. Ohja! Voeg geen suiker toe, want het is van zichzelf al best wel zoet...

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben! Als je zelf nog super leuke tips weet, mail me die dan! Ik vind het superleuk om die te krijgen, en wie weet staat jou tip de volgende keer wel in mijn artikel! Mijn mail is: blond-beauty@hotmail.nl . Let op! Aan het einde NL! Dus geen .com :)

'Xxxx Daphne

1 opmerking:

  1. Hallo, Leuke site heb je!! Koop je de spulletjes zelf die je uittest? Ik wil mischien ook een beautysite maken en wil wel wat info!

    Groet Maaike

    BeantwoordenVerwijderen