dinsdag 7 december 2010

Review Eau De Zwitsal.

Haai!

Jeeh, een review! Over een van mijn favoriete parfum! We hebben het over de Eau De Zwitsal. Ik heb hem voor sinterklaas gekregen, en test hem nu 3 dagen. Het is niet superlang, dat weet ik. Maar ik ben gewoon gék op deze parfum! Klik op Meer... om verder te lezen!


Dit is hem dan.. Mijn favo parfum op dit moment. Het zit in een best wel cute verpakking, met dat babyhoofdje op de voorkant.


Het parfumflesje is redelijk simpel. Hij is best wel groot, want er zit ook 95 ml in. Dat is behoorlijk wat! En de prijs is ook echt te doen! Hij is ook redelijk vaak in de aanbieding, bij het kruidvat, stoop of andere drogisterijen. De normale prijs is 14 à 15 euro. Dus dat valt reuze mee. Echt waar, als je van de zwitsal geur houd, dan raad ik je deze parfum zeker weten aan! Hij blijft ook lekker lang hangen, dat is echt een voordeel.De gebruiksaanwijzing hierboven. Dit zijn trouwens de ingredienten: parfum, aqua, alcohol. Echt heel erg weinig! Maar het is natuurlijk ook een best simpele parfum. Wel valt op dat het NIET voor je kind is, wat alle andere producten van zwitsal wel zijn.

Verder ben ik erg tevreden over deze parfum. Ik heb ook deze keer weer de voor en nadelen voor jullie op een rijtje gezet:
VOORDELEN:
- Blijft lang hangen
- Ruikt lekker (als je van de zwitsal geur houd)
- Helemaal niet duur voor zo'n grote hoeveelheid
- Redelijk veel te koop (in de normale drogisterij)

NADELEN:
- Van mij had het flesje wel wat mooier mogen zijn. Hij is echt te eenvoudig. Dat is helaas wel jammer

Ik zou deze parfum zeker opnieuw kopen, omdat ik gewoon van de geur houd. Vooral ook voor de prijs en hoeveelheid is het echt een mooie aankoop.

Heb jij nog vragen, of wil je een aantal tips aan mij doorgeven? Dat kan via de comments of via mijn mail: blond-beauty@hotmail.nl . Ik vind het erg leuk om mailtjes te krijgen, dus die ontvang ik graag! Je krijgt ook zeker een reactie op je mail, helaas kan dat niet via de comments.

'Xxxx Daphne

1 opmerking: