dinsdag 4 januari 2011

Review Essence Stempelsetje.

Haai!

Jeeeh, een review over een product die heel veel mensen willen! Het gaat over het Essence Stempelsetje. Ik heb een aantal producten van deze lijn, die ik voor jullie heb getest. Klik op Meer... om verder te lezen!

Dit setje heet 01 Be Creative!, en kost €3,- , wat is niet veel vind! Als je dat vergelijkt met Konad. Natuurlijk is de kwaliteit iets minder, maar hier krijg je een schraper, stempel én een image plate met 7 designs.


Dit zijn de designs van de image plate bij het stempelsetje.Op de eerste foto zie je de twee nagellakjes die speciaal zijn om mee te stempelen. De substantie is namelijk veel dikker dan normale nagellak. Ze heten 01 Stamp me! White en 02 Stamp Me! Black. Aan de namen kun je wel zien welke kleur het is, en deze kosten €1,50 per stuk. Ook heb ik nog twee extra image plates, voor extra veel designs. De image plate van de tweede foto heet 01 Have Fun! en de image plate van de derde foto heet 02 Style It Up, ook deze kosten €1,50 per stuk!


Ook heb ik nog een design voor jullie gemaakt. Het design zit er al twee dagen op, en de nagellak begint een beetje kapot te gaan. Maar ik heb nog snel een foto kunnen maken. Mijn nagelriemen zien er niet echt goed uit, aan de droge kant. Ik moet daar nog even een crèmepje voor zien te vinden.

Al met al een super goede kwaliteit, voor een erg laag prijsje. Ik raad dit setje van Essence zeker wel aan! Koop deze liever eerst en daarna pas die van Konad, zodat je weet of je het leuk vind. Helaas is hij niet in alle Kruidvat filialen tekoop, alleen maar bij de echt grote winkels. Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan deze review, en schrijf nog eventjes iets bij de comments van het artikel van gisteren! Ik hoor graag jullie mening.

Xxxxx Daphne

2 opmerkingen:

  1. oehh gaaf !!

    Ik heb het ook maar dan van een onbekend winkeltje.. ?? En die van essence zijn al vaak reviews van geweest, en de meeste meiden vonden hem niet zo goed ?? Maar ik wil hem ook heel graag XD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wil hem ook heel graag, maar ik kan hem nergens vinden :(

    BeantwoordenVerwijderen