woensdag 6 april 2011

Review Catrice Gel Eye Liner.

Een review waar veel mensen benieuwd naar waren, hij is er eindelijk! Ik heb dit product een paar dagen uitgetest en ben er ontzettend tevreden over! Lees verder om mijn mening te weten te komen.


Allereerst, de verpakking. Het ziet er mooi en wat chic uit. Alle verpakkingen van catrice zien er mooi uit! Het is een strak potje, met op het dekseltje speels de de naam door elkaar. Dikgedrukt staat er wat het nou precies is. Het potje is stevig en bevat een draaidop. Verder kun je de kleur door het potje heen zien, dus het is doorzichtig.


Dan nu de structuur van het product. Het is echt heel erg gel achtig. Zoals je ziet op de foto is de liner al een beetje aan het bewegen als je hem schuin neerzet. Het is dus niet een hele harde gel. Als je er met je kwastje ingaat moet je echt uitkijken dat er niet teveel product opzit, anders krijg je een te dik aangezette lijn boven je oog. De liner blijft ontzettend lang zitten. Als je hem om half acht opdoet, zit hij er om acht uur s' avonds nog op. Maar dan is het wel al een beetje verdwenen. En dan nu, op naar de swatches!


Je kunt er dikke en dunne lijntjes mee zetten. Ik heb de foto nu genomen wanneer het droog is. De liner droogt dus matt op. Ik heb helaas geen foto van hoe het eruit ziet als je hem aanbrengt, maar dan is hij een beetje nat. Als de liner helemaal droog is blijft hij ook op zijn plaats, en schuift niet meer! Echt een groot pluspunt. Ook de prijs is niet teveel, namelijk €3,99. Zoals alle catrice producten heeft deze natuurlijk ook een naam gekregen. Dat is: Black Jack With Jack Black. Ik weet niet precies waar deze naam op slaat, maar in ieder geval weet je meteen dat het om een zwarte kleur gaat.

Ik vind dit echt een topproduct voor deze prijs. Ik vind alleen de structuur van de gel nét iets te zacht. Je hoeft je kwast er maar net iets te diep indopen en hij is meteen helemaal zwart. Wel vind ik dat hij ontzettend goed kleur afgeeft. Ik zou dit product zeker nog een keer kopen als hij op is! Er zit trouwens 4 gram in, dus best wel veel.

Liefs,
Daphne