maandag 18 juli 2011

Herôme Nagellak Swatches

In het DIY artikel over de nagellak organizen (klik!) had ik het al even gezegt, namelijk dat ik nog swatches voor jullie heb van een aantal herôme nagellakjes. En hier komen ze dan! De eerste is een donkere jeans-blauwe kleur, deze heet120 Frankfurt. Verder heb ik nog een knalrode kleur, die 94 New York heet. En als laatste heb ik nog een mooie paarse kleur, deze heet 149 Rabat. Ik heb ook al eens eerder iets geschreven over een herôme nagellakje (klik!). Kijk verder voor de swatches!

Dit zijn de nagellak flesjes. Ze zijn ontzettend handig, omdat ze zo smal zijn. Hierdoor passen er veel meer nagellakjes in je bakje of mandje. Ik vind het mooie kleuren, alleen jammer dat er maar 7 ml in zit! Je betaald per stuk €7,50 en 2 voor €12,-.Dit is de eerste! 120 Frankfurt dekt prima in 2 laagjes, en ook blijft hij erg lang zitten. Een groot voordeel bij deze nagellakjes bij mij is dat ik hem er niet goed af kan krabben..!En dit is dan 94 New York. Een felrode kleur! Deze dekt iets minder, maar in 2 à 3 laagjes is het wel goed.En dan de laatste, 149 Rabat. Een hele mooie lichtpaarse kleur. Volgens mij komt deze uit de Marokko collectie!

Alle drie de kleurtjes bevatten geen shimmers. Ik vind deze lakjes echt super fijn! Ik heb ze gewoon gekocht bij kruidvat, maar volgens mij zijn ze niet in alle filialen verkrijgbaar.

Liefs,
Daphne