vrijdag 28 oktober 2011

Maak je handen winterklaar met OPI !

Het is herfst! Het weer is heel erg koud en nat, en dat heeft invloed op onze handen. In deze tijden hebben ze behoorlijk wat te verduren. Ook je handen hebben net zoals je haar en huid wat extra verzorging nodig, om er mooi uit te zien. Je handen worden vaak droog en schraal tijdens dit weer. Ook kloven en gescheurde nagelriemen komen veel voor. Gelukkig heeft OPI daar nu de ideale producten voor om dit tegen te gaan!


Stap 1:
OPI Liquid Soap
De eerste stap voor mooi verzorgde handen en nagels is het reinigen van je handen. De OPI Liquid Soap zorgt voor een diepgaande reiniging en verzacht de handen. De zeep bevat OPI's Advanced Avocado Lipid Complex, vitamine E en aloë vera, waardoor de huid gevoed en gehydrateerd wordt. De zeep mag meerdere malen per dag gebruikt worden om de handen mee te wassen. Tip: Deze vloeibare reiniger is ook bijzonder geschikt als soak voor een spa manicurebehandeling bij je thuis. €11,95 - 240 ml.

Stap 2:
OPI Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub
Scrub je handen en lichaam met een zijdezachte scrub voor een optimaal frisse huid. Het resultaat is een jonger uitziende en stralende huid tijdens het sombere herfstseizoen. De scrub verwijdert de dode huidcellen met fijne natuurlijke suikerkristallen en zorgt voor een diepgaande voeding van de huid door toevoeging van avocado-olie en botanische extracten. Een krachtige mix van OPI's Advanced Avocado Lipid Complex, voedende jojoba en druivenpitolie verbetert de elasticiteit van de huid. We adviseren om de handen twee à drie keer per week te scrubben. Hierdoor kunnen andere producten beter door de huid worden opgenomen. Laat je handen weer stralen! €14,95 - 120 ml.


Stap 3:
OPI Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment
Je handen zijn altijd in zicht dus verdienen de nodige aandacht. Verzorg je handen daarom goed met een kuur, die je herfstkwaaltjes doet verzachten. De avoplex Exfoliating Cuticle Treatment is een effectieve kuur voor droge, ruwe of pijnlijke nagelriemen en zorgt ervoor dat uitgedroogde en harde velletjes van de nagelriem verdwijnen. Door de werkzame fruitzuren en plantenextracten worden de nagelriemen gevoed, waardoor het herstel ervan wordt gestimuleerd. Drie keer per week de nagelriemen inmasseren en circa 3 minuten laten intrekken. Vervolgens verwijderen met bijvoorbeeld een Nail Wipe en daarna de nagelriemen inmasseren met Avoplex Replenishing Oil. De kuur maakt de nagelriem zacht en soepel. €16,50 - 30 ml.

Stap 4:
OPI Avoplex Replenishing Oil
Een verzorgende nagelriemolie op basis van avocado-extracten. De olie kan dagelijks gebruikt worden en zelfs meerdere malen per dag voor het goed herstellen en verzorgen van de nagels en nagelriemen. De Avoplex Replenishing Oil wordt goed door de huis opgenomen en heeft een zachte aangename geur. Door het kwastje in de dop van het flesje van het flesje is de olie erg makkelijk en zuinig aan te brengen. Deze olie mag ook gebruikt worden bij mensen die kunstnagels dragen. Ook verkrijgbaar in een meeneem variant, Oil to Go. €18,95 - 15 ml / €10,05 - 7,5 ml.Stap 5:
OPI Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream
Gure weerstomstandigheden zoals regen en wind drogen de handen uit. Deze intesief, volle en voedende crème in handige tube zorgt voor een optimale verzorging van 'herfst' handen. Voedt handen en nagels en herstelt de elasticiteit. Tip: Bij herhaaldelijk gebruik krijg je een soepelere huid, zachtere en jonger uitziende handen en flexibele nagels. €12,95 - 50 ml.
OPI Avojuice hand- en bodylotions
De wisselende temperaturen van binnen en buiten hebben een slechte invloed op de conditie van je huid en in het bijzonder je handen. De Avojuice hand- en bodylotion is een verzorgende lotion die zorgt voor een zijdezachte huid. Op basis van natuurlijke hydraterende ingrediënten, verzorgende avocado-extracten en aloë vera. De lotion trekt snel in en is ideaal voor dagelijks gebruik. De Avojuice hand- en bodylotions zijn er in de heerlijke frisse geursensaties: Coconut Melon, Jasmine en Ginger Lily. €12,95 - 200 ml.

Mij lijken deze producten wel wat! Ik heb de scrub en de zeep uitgetest en die zijn allebei heerlijk! Ik vind de producten wel een beetje aan de prijzige kant, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor de producten 'dupes' vinden bij bijvoorbeeld het essence nail-art schap. Daar kun je vast wel een aantal van deze artikelen vinden!

Liefs,
Daphne