maandag 23 mei 2011

LOOkX Nagellak

Het merk LOOkX heeft niet alleen tassen en sieraden te koop, maar ook make-up en nagellak! Vandaag ga ik twee lakjes van de zomercollectie van LOOkX voor jullie testen. Kijk je mee naar de foto's?
Ik heb twee kleuren, 05 Ladyred en 04 Summerpink. Ladyred is een donker/bloedrode nagellak kleur. Summerpink is glanzend licht roze.


De verpakking van Ladyred is hetzelfde als die van Summerpink. Hij is vierkant (super handig op te bergen!) en heeft een witte dop. Verder staat LOOkX er groot op. Als je hem neerzet tussen je andere nagellak, kun je meteen zien dat deze van LOOkX is door de dop.


En dan nu de swatches. Hij dekt prima in twee laagjes. Af en toe zie je er nog een stukje nagel doorheen schijnen. De dop houd lekker vast, dus hij lakt prima! Ook is hij erg snel droog.

LOOkX Nagellak 05 Ladyred €15,50


En dan nu het schattige roze kleurtje. Ik was ontzettend benieuwd of deze dekkend genoeg zou zijn! Vooral omdat lichte kleuren meestal niet volledig dekken. De verpakking is exact hetzelfde.


En dan de swatches. Mijn nagelriemen zijn daar net ingesmeerd, dus die zien er wat glimmend uit door de olie... Helaas, wat ik al verwachtte, de nagellak dekt niet helemaal prima in twee laagjes. Je ziet je nagel er doorheen. Bij 3 à 4 laagjes is hij wel dekkend genoeg. Het duurt dan alleen wat langer tot hij droog is. Verder ben ik nog wel steeds verliefd op dit kleurtje! Superschattig! Ik draag hem wel vaak, ondanks ik veel laagjes moet gebruiken.

LOOkX Nagellak 04 Summerpink €15,50

Ik hoop dat jullie dit een leuke review vonden! Ik heb de nagellak heel erg serieus beoordeeld, en vind de prijs aan de dure kant voor de nagellak kwaliteit. Maar verder vind ik de kleuren prachtig! Neem ook even een kijkje op http://www.lookx.com/

Liefs,
Daphne