maandag 16 mei 2011

Pupa Bronze Mania Collectie

Jippiee, mijn 100ste bericht! Laatst heb ik twee producten van het Italiaanse merk Pupa ontvangen. Dit is een merk met producten voor een redelijke dure prijs, maar qualitatief erg goed. Vandaag ga ik twee producten bespreken uit de nieuwe LE lijn van Pupa: Bronze Mania.


Laten we beginnen met de bronzer!


Het product zit in dit doosje. Mooi glanzend, en je ziet ook meteen dat het van Pupa is.


Op dit doosje staat wat informatie over de bronzer, zoals de ingredienten etc. Hij is aan de onderkant bruin, en loopt over in zilver. Dit lijkt op de foto donkerblauw.


Ook op de zijkant staat het nummer en de naam van het product. Dit is nummer 04, en heet Luminys, maar meerdere producten van Pupa heten Luminys. Dat zal dus wel een naam zijn voor de producten in poedervorm. Eigenlijk heet hij 04 Beige matt.


En zo komt de poeder uit het doosje. Hij is stevig verpakt in plastic, zodat hij niet kapot kan gaan. Ook binnenin zit plastic, zodat de poeder niet beschadigd word.


En dan nu de verpakking van de bronzer zelf. Hij is bruin, met aan de zijkanten doorzichtig plastic. Op de voorkant staat ook Pupa. Ik vind de verpakking echt heel erg mooi en chic, hij voelt ook zo zwaar aan!


Aan de binnenkant zit een spiegel, en natuurlijk de bronzer. Helaas is deze foto een beetje te licht, want de bronzer is wel iets donkerder.


Ook deze foto is wat licht, maar lijkt wel heel erg op de echte kleur! Het is niet een hele donkere bronzer, en daarom ook fijn voor de meiden die een lichte huidskleur hebben. Zoals je ziet heeft hij een mooie glow, en hij is gebakken. De pigmentatiefoto staat aan het eind van het artikel. Helaas valt dat een klein beetje tegen, ik had meer verwacht van een gebakken bronzer. Maar gelukkig ziet hij er wel prachtig uit op je wangen! De bronzer voelt trouwens superzacht aan. Ook is er Jojoba olie aan toegevoegd.

De Pupa Baked Bronzing Powder kost € 23,95.


En dan nu de Lippenstift, oftewel de Sun Lip Stylo met SPF 15! Deze is ook bruin met zilver aan de bovenkant, en is verder exact hetzelfde als de bronzer.


Ook hier staat het nummer (03) met de naam. Dit product heet Sun Lip Stylo, maar de kleur is 03 Caramel, een bruinige lippenstift.


Deze zit gewoon los in de verpakking.


En hier zie je de lippenstift. Hij zit goed verpakt, zodat hij niet snel breekt. Dat zou ook zonde zijn! De lippenstift heeft een bruine verpakking, dus je ziet snel dat hij uit de Bronze Mania collectie komt.


En dit is de kleur dan. Prachtig bruin met shimmers erin. Ook is hij heel erg creamy, maar verbruikt hij niet veel.


Mijn lippen zonder iets.


En dit zijn mijn lippen met de lippenstift. Echt goede pigmentatie. Helaas zie je de shimmers niet zo goed op de foto. Normaal gesproken vallen deze wel op.

Sun Lip Stylo €12,95


En dan hier nog even de swatches. De bronzer valt een klein beetje tegen, maar op je gezicht is hij prachtig! De lippenstift is echt super gepigmenteerd.

Liefs,
Daphne