vrijdag 13 april 2012

PUPA Magnetic Nailpolish


Naast Essence verkoopt PUPA nu ook magnetische nagellak! Dit is nagellak waarbij je na het lakken gelijk een magneetje boven je nagels moet houden. Je krijgt dan een patroontje in je nagellak! Kijk snel verder voor het effect.

De nagellak zit in dit doosje samen met 2 magneetjes. Op de achterkant van het doosje staat uitleg over de nagellak, maar ook in het doosje zit nog een bijsluiter.


Dit is het kleurtje! Ze noemen hem orange, maar ik vind hem een beetje roze/rood/oranje. In ieder geval een apart kleurtje!


En dit zijn de twee magneetjes die erbij zitten. Na het aanbrengen van de nagellak (1 laag!) moet je het magneetje boven je nagel houden, maar je nagel niet aanraken! Anders zit er nagellak op het magneetje.


En dit is het effect! Hij werkt erg goed, maar soms neemt hij de randjes van je nagel niet mee. Verder dekt het lakje super in één laagje, maar hij droogt gewoon normale tijd.


Ik heb hier even bij twee nagels een matte topcoat opgedaan, zodat je het effect misschien wat beter kunt zien! De magneetjes werken prima en de nagellak is ook erg mooi!

De PUPA Magnetic Nail Polish kost per kitje €9,95.

Liefs,
Daphne