vrijdag 20 april 2012

Opgemaakt #3


Vandaag weer eens een nieuw Opgemaakt artikel! Ik heb de afgelopen maanden heel erg veel opgemaakt voor mijn doen, dus let's get started!




Laten we beginnen met de make-up producten. Jaa, ik maak make-up op! Allereerst heb ik twee eyeliners opgemaakt. Een stift eyeliner die ik ooit op BuyInCoins gekocht heb (Skin79 BB Eyeliner), maar deze is helaas uitgedroogd. Ik vond hem erg fijn, maar volgens mij is hij niet meer te koop. Ook heb ik een eyeliner van Essence opgemaakt. Deze komt uit de LE I Love Berlin en is zwart met glittertjes. Deze glitters zag je niet terug op je oogleden en ook begon deze eyeliner te irriteren. Gelukkig heb ik hem nog net kunnen opmaken! Alweer een mascara opgemaakt, namelijk de Great Lash Blackest Black mascara van Maybelline. Prima mascara, maar wel een heel erg klein borsteltje. Ook vind ik de verpakking afschuwelijk, maar dat is mijn smaak nou eenmaal niet.

Ook heb ik een oogschaduwbasis van Essence op gemaakt. Dit is de You Rock! Eyeshadow Base, ook uit een LE van Essence. Ik vond hem prima maar de gouden glans was soms een beetje vervelend, bijvoorbeeld wanneer je een matte ooglook wilde maken. Ik ben blij dat hij op is! Ik heb ook de Sephora Mattifying Foundation poeder opgemaakt, die echt een favoriet is van mij! Ik heb gelukkig een back-up van dit product liggen, maar ik ben er dol op! Als laatste product van de foto heb ik een lippenbalsem in de geur Shea van Yves Rocher opgemaakt. Hij was erg fijn maar de geur begon me aan het eind te irriteren. Ik zou deze dus echt niet meer opnieuw kopen door de geur, die overigens wel lekker was!

Ik heb nog meer make-up opgemaakt, maar dit staat niet op de foto dus zet ik het even in een lijstje:
- Essence blush in potje
- Essence restje concealer in potje
- NYC Compact Powder


En dan een deel van de lichaamsverzorging! Ik heb een deodorant van Vogue in de geur Enjoy opgemaakt, wat ik echt jammer vind! Ik vind dit een heerlijke deodorant door de geur, en hij werkt prima. Niet zo goed als de Rexona deo's, maar ik vind deze lekkerder ruiken. Ook heb ik een schrubcrème van de Etos opgemaakt. Dit is de Etos Douche Scrub Crème Goji Berry Cupuazú. Ik vond het geen bijzondere scrubcrème en zal hem dan ook niet opnieuw kopen. En alweer de laatste van deze foto, een body scrub van The Body Shop in de geur Shea. Één woord voor deze scrub: AWESOME! Ik vind hem echt super fijn scrubben en heerlijk ruiken. Misschien dat ik deze nog maar en keer ga kopen!


Ik heb ook een maskertje opgemaakt, het Dr. van der Hoog Outrageous Oxygen masker, maar hier zeg ik niet teveel over omdat binnenkort een review online komt over dit maskertje! Ik heb een zeepje opgemaakt, namelijk LUSH Northern Lights. Deze zeep rook heerlijk en werkte super fijn! Jammer dat hij van de kerstcollectie is, anders had ik hem opnieuw willen halen! Als laatste een klein blikje Nivea Crème. Ik vind hem erg fijn als handcrème, maar zou hem niet opnieuw kopen omdat ook deze geur een beetje teveel word na een tijdje!

Ik heb nog meer opgemaakt wat ook niet op de foto staat:
- Nivea dagcrème

En dat was het alweer! Behoorlijk wat spulletjes, maar ik vond het wel weer genoeg voor een artikeltje! In totaal heb ik 16 producten opgemaakt! Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te lezen.

Liefs,
Daphne

3 opmerkingen:

  1. Leuke producten, lijken me erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke productjes ^^
    ik volg je trouwens via bloglovin, volg je me terug? xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik maak redelijk wat verzorgingsproducten op, maar nooit make up, allesinds tot nu toe niet. Maar als ik zo lege verpakkingen zie liggen zoals bij jou, kriebelt het toch wat...haha, ik zal meer moeten make upen denk ik. Ik volg je volg je me terug?

    BeantwoordenVerwijderen